Yabie Express

En komplett kassalösning som förenklar din försäljning.

Yabie Express Ipadkassa

Enkelt att komma igång och enkelt att använda.

Med Yabie Express får du all hårdvara du behöver och vi hjälper dig att installera och komma igång på nolltid. När du väl är igång gör den automatiska rapporteringen och enkla administrationen att du kan lägga din tid på att sälja och driva ditt företag istället för på kassan.

Yabie Express - Kassasystem för Ipad

Automatiska uppdateringar

Yabie Express är ett molnbaserat system vilket innebär automatiska och kostnadsfria uppdateringar samt snabbare och enklare support.

Full koll på försäljningen

Med analysverktyget Yabie Insights kan du enkelt följa och analysera din försäljning från mobilen, var du än är. Via Insights kan du dessutom låna pengar för ditt företag.

Enkel administration

Det användarvänliga systemet gör det enkelt för dig att lägga till, ta bort eller ändra dina artiklar på egen hand, utan krångel och supportsamtal.

Alla betalsätt du behöver

Med Yabie Express kan du enkelt ta betalt med kontanter, kort, Swish, faktura och presentkort. Allting självklart integrerat till kassan för smidigare rapportering.

Automatisk rapportering

Genom att aktivera automatisk rapportering skickas all din rapportering automatiskt till din revisor. Det betyder mindre arbete för både dig och för revisorn.

Superenkelt att använda

Yabie Express ger dig alla funktioner du behöver men framförallt får du ett system som är enkelt att lära sig och att använda. Du är igång på bara några minuter.