Kassaregister

Hos oss i Göteborg hittar du alltid väletablerade och beprövade märken. Vare sig du behöver kassaregister till en butik/restaurang eller om du jobbar med ambulerande verksamhet så har vi en passande lösning.

Vi erbjuder supportavtal samt finansieringslösningar till samtliga våra produkter.

Sam4s kassaregister batteridrift integrerad kortterminal

SAM4S ER-230EJ

Ett unikt kassasystem då den har batteridrift som även driver kontrollenheten (den svarta lådan). Detta gör att kassan är helt mobil; ingen strömförsörjning krävs.

Dubbla batterier samt stand by-läge gör att driftstiden blir utmärkt. Kassaregistret har upp till 15 st direktknappar. Journalen kan sparas direkt i kontrollenheten.

SAM4S ER-260BEJ kassaregister integrerad kortterminal

SAM4S ER-260EJ

Detta är en mellanmodell i SAM4S-sortiment. Kassan har en tystgående och blixtsnabb thermoskrivare som kan trycka din egen logotyp på kvittot.

Den elektroniska journalen kan sparas enkelt och säkert direkt i kontrollenheten. Kassan har ett flertal kommunikationsportar där exempelvis en streckkodsläsare kan anslutas.

SAM4S ER-265EJ kassaregister integrerad kortterminal

SAM4S ER-265EJ

Precis som systermodellen ER-260EJ är detta en mellanmodell i sortimentet. Det som skiljer modellerna åt är att detta kassaregister har ett platt tangentbord som lätt anpassas efter din verksamhet.

Kassan har en tystgående och blixtsnabb thermoskrivare som kan trycka din egen logotyp på kvittot.

Den elektroniska journalen kan sparas enkelt och säkert direkt i kontrollenheten. Kassan har ett flertal kommunikationsportar där exempelvis en streckkodsläsare kan anslutas.

SAM4S NR-510 kassaregister

SAM4S NR-510

Stor och tydlig display med ett tangentbord som har gott om knappar för produkter. En stor kassalåda i metall.

Det är mycket som är stort på detta kassaregister. Även användarvänligheten är stor tack vare funktioner som back-up, enkel anslutning av scanner samt tydligheten i display och tangentbord gör den mycket lättanvänd.