CESAR – Restaurangsystem

Cesar kassasystem är ett heltäckande restaurangsystem med användarvänlighet i fokus. Se våra modeller nedan.

I ett och samma kassasystem hanteras alla rutiner och processer. Här utför du hela kedjan från instämpling i p-liggaren till registrering av artiklar, beställningar och bordsbokningar, bordshantering, betalning och ekonomi. Allt för att ge dig en smidig hantering av din verksamhet.

Perfekt för restaurang, bar, cafe och konditori.

Backoffice kan väljas antingen som lokal mjukvara eller via webben. Kan integreras till OSPay-kortterminal och smarta funktioner som MultiPay och TablePay finns då som tillval.

Välj mellan olika terminaltyper som passar er verksamhet eller funktion.

CESAR Anypos

Smidig 10″ eller 15″ all-i-ett-maskin med inbyggd skrivare och kunddisplay som passar perfekt där utrymmet är begränsat, exempelvis som garderobskassa kopplad till CESAR Retail-system.

CESAR

Driftssäker och snabb 15″ touchterminal som anpassas efter era behov. Inbyggd kunddisplay och kortläsare för exempelvis presentkort.

Populäraste terminalen som passar de flesta verksamheter.

NUTID – Butikssystem

Kassasystemet för dig som driver butik av något slag. Komplett ordersystem, lagersystem och faktureringssystem. Se våra modeller nedan.

NUTID är utvecklat tillsammans med användarna och är därför snabbt, säkert och kompetent. Systemet hanterar färger och storlekar samt kopplar bilder till artiklar och ger tips på artiklar för merförsäljning.

Kan integreras mot de flesta kortterminalsleverantörer.

Rabatter och tillfälliga priser finns på många olika sätt, liksom enkel massjustering av artiklar och avancerad försäljningsstatistik. Det finns möjlighet till utskrift av etiketter för märkning samt automatiska utskrifter av dokument kopplade till artiklar; som garanti, avtal och skötselråd.

Hantera unika artiklar med serienummer som exempelvis telefoner, datorer och bilar. Komplett uthyrningsfunktion för exempelvis video, bilar och maskiner.

Komplett serviceorderhantering för reparation/service.

Mjukvaran finns i två nivåer, Nutid Standard och Nutid Start. Start-nivån är till för enklare verksamheter som vill ha fördelarna med ett PC-system, men som inte behöver funktioner som lagerhantering och fakturahantering.

NUTID Anypos

Smidig 10″ eller 15″ all-i-ett-maskin med inbyggd skrivare och kunddisplay för enklare verksamhet eller där utrymmet är begränsat.

Nutid kassasystem lagerhantering butik

NUTID

Driftssäker och snabb 15″ touchterminal som anpassas efter era behov. Inbyggd kunddisplay och kortläsare för exempelvis presentkort.

Populäraste terminalen som passar de flesta verksamheter.