VendoPRO

VendoPRO är ett av marknadens smidigaste kassasystem.
Systemet är oerhört enkelt att förstå, samtidigt som det är komplext nog att det innehåller allt en butik behöver.

VendoPro kassasystem

Användarvänlighet i fokus

Systemet är mycket användarvänligt och finns med en rad branschanpassningar för bl.a. konfektion, skor, cykel, kiosk, cafe, mfl.

Rabatter och tillfälliga priser finns på många olika sätt, liksom enkel massjustering av artiklar och avancerad försäljningsstatistik. Det finns möjlighet till utskrift av etiketter för märkning samt automatiska utskrifter av dokument kopplade till artiklar; som garanti, avtal och skötselråd.

Kan integreras mot de flesta kortterminalsleverantörer.

Hantera unika artiklar med serienummer som exempelvis telefoner, datorer och bilar. Komplett uthyrningsfunktion för exempelvis video, bilar och maskiner.

Kraftfull serviceorderhantering med sms och e-posthantering.

Utöver detta innehåller VendoPRO PC-kassa koppling mot ett flertal bokföringsprogram samt även webshop och bokning.

Mjukvaran finns i två nivåer, VendoPRO och VendoPRO light. Light-nivån är till för enklare verksamheter som vill ha fördelarna med ett PC-system, men som inte behöver funktioner som lagerhantering och fakturahantering.

VendoPro Kassasystem

Användarvänligt system

VendoPROs användarvänliga gränssnitt gör det enkelt för ny personal att komma i gång, även om erfarenhet saknas sedan tidigare. Kassasystemet kan köras lokalt när stabil internetuppkoppling saknas.

Statistik & rapporter

VendoPRO har statistikfunktioner och rapporter både i kassan och via WebOffice som ger dig överblick över försäljning per butik, per artikel eller artikelgrupp.

Anpassningsbar layout

Du har som användare full kontroll över pekskärmens layout. Knappar och menyer kan anpassas efter dina behov för administration och försäljning.

Kundklubb

Via kundklubben kan du göra SMS- eller mailutskick baserat på dina kunders köphistorik. Presentkort finns inbyggt och det är lätt att hålla koll på saldon och statistik för dina medlemmar.

Betalsätt

VendoPRO har stöd för olika betalsätt som kontant, kort, Swish, presentkort, Santander, Klarna, Resurs och Svea Finans.

Integration mot affärssystem

VendoPRO har kopplingar mot bland annat Fortnox och Visma. Dagens försäljning överförs automatiskt vid varje dagsavslut. Även kund- och artikelstatistik kan överföras.

Artiklar & prislistor

Dina leverantörers aktuella artiklar och prislistor kan läsas in direkt i VendoPRO eller via vårt onlineverktyg WebOffice. Dessa anpassar du sedan enkelt för tillfälliga kampanjer eller lokala priser.

Lagerhantering  

Lagerhanteringen hjälper dig administrera och hålla koll på aktuella lagersaldon. Du får också hjälp med beställningar när något börjar ta slut.