Online/QR-kod

Med appen eller QR-kod kan dina kunder kan beställa i mobilen på väg till eller på restaurangen. Detta minskar köer och gästerna kan njuta av sina måltider utanför din restaurang. Betalnings- och upphämtningsalternativ är inbyggda i appen och går rakt in i samma bongsystem som en order på plats

Öka din försäljning med QR-kod

Ett bra sätt att öka din försäljning och sänka personalkostnaderna är att uppmuntra dina kunder att beställa själva. Antingen kan dina kunder beställa från bordet eller på distans för take-away. Att kunder själva både beställer och betalar via mobilen frigör värdefull tid för personalen.

Högre snittköp då kunden själv beställer

Låt dina kunder slippa stå i kö och istället beställa direkt från bordet med hjälp av sina smartphones. Efter beställningen kan man enkelt betala och ta emot kvittot direkt i telefonen. Något som underlättar för din personal som inte längre behöver hantera beställningar eller betalningar. Perfekt komplement till barbeställning i livliga ölträdgårdar och restauranger. Dessutom finns det en lojalitetsfunktion kopplad till appen som uppmuntrar kunderna att komma tillbaka om och om igen.

Online/QR med hjälp av app