Frölunda Kulturhus

Frölunda Kulturhus använder nu sitt fjärde Nutid-system, med bland annat ”allt-i-ett” terminalen Anypos 15″. Kassahanteringen är nu betydligt enklare.

Konditori Brogyllen

Brogyllen använder Cesar med tillhörande kortterminal på alla 4 konditorier. Backoffice gör rapportering och fakturaexport snabbt och enkelt.

Grönströms

Grönströms är en salladsrestaurang i Högsbo där AR Kassasystem fått äran att leverera ett Cesar-system med tillhörande kortterminal.

Kungsblomman

Med funktionen MULTIPAY på 2 av sina kassor kan 2 kortterminaler vara ansluta samtidigt till en och samma kassa. Kassan blir då inte blockerad under pågående köp utan kan genast påbörja nästa transaktion.

Tablepay Multipay

Trubaduren

Sedan 2011 använder Trubaduren på Hönö Cesar kassasystem med tillhörande kortterminaler med funktioner som MULTIPAY och TABLEPAY för enkel och effektiv kassahantering.

Cesar multipay kortterminal

Grindstugan

Grindstugan vid trädgårdsföreningen är med sina trubadurkvällar under sommarsäsongen en mycket populärt  uteservering. Med Cesar kassasystem och kortterminaler med funktioner som multipay blir kassaflödet effektivt.